Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Turgutlu’da arife günü mezarlıklara ücretsiz servis

TURGUTLU BELEDİYESİ KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA KABRİSTAN ZİYARETİ YAPACAK OLAN VATANDAŞLAR İÇİN ÜCRETSİZ SEFERLER DÜZENLEYECEK. ARİFE GÜNÜ DÜZENLENECEK SEFERLER BELEDİYE HİZMET BİNASININ ÖNÜNDEN YAPILACAK.

TURGUTLU BELEDİYESİ KURBAN BAYRAMI

Turgutlu Belediyesi Kurban Bayramı dolayısıyla kabristan ziyareti yapacak olan vatandaşlar için ücretsiz seferler düzenleyecek. Arife günü düzenlenecek seferler Belediye Hizmet Binasının önünden yapılacak.

Turgutlu Belediyesi tarafından kabristan ziyaretinde bulunmak isteyen vatandaşlara yönelik ücretsiz servis hizmeti her bayramda olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da devam ediyor. Turgutlu ve Irlamaz Mezarlıklarına yapılacak seferler 15 Haziran Cumartesi Günü (Arife) günü gerçekleşecek. Turgutlu Belediyesi önünden kalkacak araçlar 09.00 – 17.00 saatleri arasında her saat başı hizmet verecek.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Arife günü kabristan ziyaretlerini gerçekleştirecek olan hemşehrilerimize ücretsiz servis hizmetimize bu yılda devam ediyoruz. Arife günü, Turgutlu ve Irlamaz Mezarlıklarına gidiş dönüş seferler düzenleyeceğiz. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum” dedi.