Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Urla’da Bir İlk! 1. Urla Oto Show Başlıyor

Otomotiv dünyasının devleri, 1.

Otomotiv dünyasının devleri, 1. Urla Oto Show ile ilk kez Urla’ya geliyor. OTOLIFE tarafından, Urla Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen organizasyon, 14-16 Mart 2025 tarihleri arasında Urla Kent Meydanı’nda gerçekleştirilecek. Otomotiv sektöründeki en yeni modeller ve teknolojiler, Urla ve bölge halkının beğenisine sunulacak.

Başkan Selçuk Balkan’a Teşekkür

OTOLIFE Genel Müdürü Volkan Dizen, organizasyon öncesinde Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan’ı ziyaret ederek, etkinliğe verdikleri destek için teşekkür etti. Dizen, Türkiye’de birçok dünya markasının ilk kez Urla’da kamuoyuyla buluşacağını belirterek, organizasyonun ilçe için büyük bir fırsat olduğunu ifade etti.

Özel Kampanyalar ve Fiyat Avantajları

Oto Show kapsamında birçok marka ve modelin sergileneceğini söyleyen Dizen, elektrikli araçların da etkinlikte geniş bir yer bulacağını belirtti. 3 gün boyunca sürecek etkinlikte, otomobil tutkunları ve tüketiciler için özel kampanyalar ve fiyat avantajları sunulacak.

Urla’ya Büyük Katkı Sağlayacak

Volkan Dizen, organizasyonun Urla’ya sağlayacağı faydalara da değinerek şunları söyledi:
“Vatandaşlarımız farklı marka ve modelleri görmek için uzun yol kat etmek zorunda kalıyordu. Bu organizasyonla birçok marka, Urla ve bölge halkının ayağına gelerek hem geniş bir karşılaştırma imkânı sunacak hem de önemli sektörel yatırımların önünü açacak. Otomotiv sektörü ekonomisine katkı sağlamayı hedeflediğimiz bu organizasyonun, bölge halkı için verimli geçmesini diliyorum.”

1. Urla Oto Show, 14-16 Mart tarihlerinde otomobil tutkunlarını Urla Kent Meydanı’na bekliyor.

Reklamı Geç