Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vatandaş Ahmet: İstanbul’da 40 TL Olan Yemek Denizli’de Neden 80 TL?

Vatandaş Ahmet programında Denizli

Vatandaş Ahmet programında Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin açmış olduğu Kent Lokantası hakkında konuşan Ahmet Deda, yemek fiyatının 80 lira olmasını eleştirdi.

Denizli’nin ilk Kent Lokantası geçtiğimiz günlerde hizmete açıldı. Otogarda açılan lokantanın açılışı protokol üyelerinin katılımı ile yapıldı. 4 çeşit yemeğin 80 liraya satılacağı Kent Lokantasının açılışına halk büyük ilgi gösterdi. Vatandaş Ahmet de açılışa katılarak Kent Lokantası hakkındaki fikirlerini Egeyön TV’de paylaştı.

Vatandaş Ahmet Kent Lokantası’nın Denizli’ye hayırlı uğurlu olmasını dilerken, emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Ancak İstanbul Kent Lokantası ve Denizli Kent Lokantasının fiyatlarını karşılaştırırken ağır eleştirilerde bulundu.

Vatandaş Ahmet, ” Bülent Nuri Çavuşoğlu, dışarıdaki konuşmasında inanılmaz bir şekilde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu övdü ve sahiplendi. İmamoğlu’nun arkasındayız dedi, zaten hukuken tüm CHP, İmamoğlu’nun arkasında ama Kent Lokantalarını Türkiye’de ilk kez hayata geçiren İmamoğlu ne yaptı? İstanbul’da yemek fiyatını 40 lira yaptı. Evet! Yanlış duymadınız İstanbul’da 40 lira, peki neden Denizli’de 80 lira? Yani maliyet mi artıyor, maliyet artıyorsa bu konuda öğrencilere ben farklılık istiyorum. Yani onlara daha indirimli yemek, 40 liradan 45 liradan yemek verilmesinden yanayım.” ifadelerini kullandı.

Videonun tamamını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.