Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Veli dostu mağaza okul kıyafetinde indirim yapınca izdiham oluştu

VELİ DOSTU MAĞAZA OKUL KIYAFETİNDE İNDİRİM YAPINCA İZDİHAM OLUŞTU

VELİ DOSTU MAĞAZA OKUL

Eğitim ve öğretimin başlamasıyla okul kıyafeti telaşına düşen veliler, İzmir’de 50 yıldır hizmet veren bir giyim mağazasının indirim kampanyasını duyunca kapısında uzun kuyruklar oluşturdu.

Yeni eğitim ve öğretim yılının heyecanı ile birlikte alış veriş telaşı da devam ediyor. Kırtasiye ihtiyaçlarının yanı sıra okul kıyafeti de alacak olan veliler, masrafları makul seviyede tutabilmek için mağaza mağaza dolaşıyor. İzmir’de 50 yıldır hizmet veren Krallar Giyim Mağazasının 50’nci yıla özel okul kıyafetlerinde indirim yapması, özellikle dar gelirli veliler için büyük fırsat oldu. Yapılan indirim duyurusu ile birlikte Karşıyaka’daki çok katlı mağaza önünde metrelerce kuyruk oluşturan veliler, mağaza yöneticilerine teşekkür ettiler. Okul kıyafetleri alanında üretici olan firmanın 50’nci yılına özel yapmış olduğu indirim, velilere adeta derin nefes aldırdı. Veli dostu Krallar Giyim Mağazası temsilcileri, eğitim ve öğretimin başlamsıyla kalemden silgiye, defterden kitaba, kıyafete bir çok kalemde alışveriş yapmak zorunda kalan velilere bir nebze olsun destek olmaya çalıştılarını belirttiler.

50. yıla özel 50 noktada bayilik verilecek

“50 yıllık deneyim ile ilk günkü heyecanı kaybetmeden her gün daha fazla üretim yapma arzusu ile işlerimizin başındayız” diyen şirket yetkilisi Sercan Ayaydınlı, “50. yıla özel 50 farklı noktada bayilik vereceğiz ve hizmetlerimizi büyüterek sürdüreceğiz. Ülkemizde tek bir velinin bile bütçesi zorlanmadan okul kıyafetini kolaylıkla alabilmesini sağlamak istiyoruz. Bunun için çalışmaya hız kesmeden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.