Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vergi Dairesi Çalışma saatleri 2023, kaçta açılıyor saat kaçta kapanıyor? 

Özellikle yıl sonları yaklaştığında

Özellikle yıl sonları yaklaştığında vergi daireleri kaçta açılıp/kapanıyor sorusu mükelleflerin en çok ilgilendiği konular arasında yer almaktadır. Zaman zaman değişiklik gösteren, özellikle korona virüs gibi salgın süreçlerinde farklı uygulanan vergi dairesi çalışma saatleri 2023 yılı için de değişiklik öngörülmüyor. Vergi dairesi kaçta açılıyor? Vergi dairesi saatleri kaçta kapanıyor? Vergi dairesi öğle arası 2023 yılında nasıl uygulanacak? Tüm bu soruların yanıtları haberimizde. 

Hemen hemen her vatandaşın bir şekilde işinin düşmesi nedeniyle vergi dairesi çalışma saatleri 2023 en çok merak edilen konular arasında yer almaktadır. Vergi borçlarını ödemek, yapılandırma işlemlerini takip etmek gibi işlemler nedeniyle kuruma gitmek durumunda kalan vatandaşlar vergi dairesi saat kaçta açılıp/kapanıyor sorusunu sıklıkla yöneltiyor. 

Vergi Dairesi Çalışma Saatleri 2023

Vergi dairesi çalışma saatleri, herhangi bir olumsuz durum ya da ekstra gereklilik olmadığı sürece değiştirilmiyor. Ancak, zor durumda kalmamak için ilgili kurumu telefon ile arayarak vergi dairesi çalışma saatleri ile ilgili net bilgilerin alınmasında yarar olacaktır.

 Vergi Dairesi Kaçta Açılıyor?

Özel bir düzenleme yapılmadığı takdirde vergi dairesi saat 08.30’da açılıyor ve mesaiye başlanıyor. Öğleden önceki çalışma süresi 12.30’da kadar devam ediyor. Vergi dairesi öğle arası 2023 yılı içinde de 12.30/13.30 saatleri arasında, bir saat mola şeklinde düzenleniyor. Vergi dairesi öğlen arası, memurların ihtiyaçlarını karşılaması için tanınıyor. Vergi dairesi öğlen arası sonrası öğleden sonraki çalışma dönemi başlıyor. 

Vergi Dairesi Saatleri Kaçta Kapanıyor?

Vergi dairesi çalışma saatleri öğleden sonra için 13.30’da başlıyor ve 17.00’a kadar devam ediyor. Vergi dairesi çalışma saatleri kaçta kapanıyor sorusu yine ekstrem durumlara göre değişkenlik gösterebiliyor. 

Vergi Dairesi Hafta Sonu Açık Mı 2023?

Vergi dairesi cumartesi ve pazar günleri çalışmamaktadır. Ancak, özellikle vergilerin son dönemlerinde ya da ekstrem durumlarda alınan kararlar ile vergi dairesi çalışma saatleri hafta sonu için esnetilebilmektedir.

İzmir haberleri için tıklayın!