Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

VEYSEL GÜHAN’DAN NASİHAT YÜKLÜ PAYLAŞIM

Denizli’de spor, iş ve

Denizli’de spor, iş ve siyaset dünyasının tanınmış iş hukuku avukatı Veysel Gühan oğlu için duygulandıran nasihat kaleme aldı.

Denizli’de uzun yıllar iş, spor ve siyaset dünyasına hukukçu olarak hizmet eden Isparta noteri Veysel Gühan’ın oğlu mezun oldu. Mezuniyet törenine katılan Gühan ailesi o anı ölümsüzleştirdi. Başarılı oğlu mezuniyet töreninde çekilmiş aile fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Veysel Gühan oğlu için nasihat dolu bir mesaj yayınladı.

İşte Veysel Gühan’ın kaleme aldığı o yazı;

“Ey Oğul DUAMDIR.

Allah ayağına taş, yüreğine telaş, gözüne yaş değdirmesin.

Allah kederi, tasayı ve hüznü senden ırak kılsın. Allah seni verme gücüne sahip olan ve veren el kılsın. Allah gününü gününden güzel kılsın. Allah işini ve diplomanı başarı, itibar bolluk ve bereket kapısı kılsın.

Ey oğul NASİHATIMDIR…

Devletini Milletini Vatanını Bayrağını çok sev. Devletinin ve milletinin menfaatlerini kendi menfaatlerinden üstün tut. Seni ölüme dahi götürse doğruluktan asla ayrılma. Kanunu, doğruluğu, iyiliği, hakkaniyeti, ilmi, irfanı, ilmi kendine mürşit edin. Gönlün de elin de açık olsun.

KONUŞMALARIN FİKİR OLSUN. SUSMAN TEFEKKÜR OLSUN. EY OĞUL ÇOKKK ÇALIŞ. AZ KONUŞ ÇOK DİNLE. MÜTEVAZİ OL SAYGINLAŞ. NAZİK OL HATIRLAN. CÖMERT OL RIZIKLAN. MERAKLI OL ÖĞREN.GÜVENİLİR OL DEĞERLEN. SAMİMİ OL ZİRA SAMİMİYET ÖYLE BİR DİLDİR Kİ KÖR DE SAĞIR DA O DİLİ DUYAR.

EY OĞUL İNSANLARA DERT DEĞİL ŞİFA OL.

GÜÇLÜNÜN YANINDA DEĞİL HAKLININ YANINDA OL.

EY OĞUL DÜNYA İYİLİK EDENLERİN VE GÜZEL ESERLER BIRAKANLARIN DIŞINDA HERKESİN KAYBETTİĞİ BİR OYUNDUR. Sen hayatın kazananı ol Muhtaç olduğun kudret; ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi damarlarındaki asil kanda ve aldığın anne baba duasında mevcuttur. SENİ ÇOK SEVİYORUM.”