Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YASİN CİNKAYA’DAN KÖTÜ HABER Mİ?

Balık tutmak için kendisine

Balık tutmak için kendisine ait tekneyle açıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Denizlili iş insanı Yasin Cinkaya’nın olduğu tahmin edilen ceset, Yunanistan’a bağlı Sisam Adası’nda olduğu bilgisine ulaşıldı.

Denizlili iş insanı Yasin Cinkaya, 13 Aralık 2024 tarihinde FBR isimli teknesi ile balık tutmak için Aydın’dan denize açıldı. Bir süre sonra kendisinden haber alınamayan Cinkaya için ailesi Sahil Güvenlik’ten yardım talebinde bulunmuştu. FBR isimli teknesi Sahil Güvenlik Komutanlığı görevlileri tarafından marinaya çekilerek inceleme yapıldı. Denizden ve havadan devam eden aramalara rağmen herhangi bir ize rastlanmamıştı.

17 ARALIK’TA SİSAM’DA BULUNMUŞ

Ege Denizi açıklarında arama kurtarma çalışmaları yapılırken, 20 Aralık’ta ise aile avukatı tarafından ise açıklama yayımlanmıştı. İş insanı Yasin Cinkaya’nın olduğu tahmin edilen ceset Yunanistan’ın Samos Adası’nda 17 Aralık 2023 tarihinde bulunarak morga kaldırıldığı öğrenildi. Yunanistan yetkilileri o günden bugüne kimlik tespiti için beklettikleri ceset için iki ülke arasında irtibatlar kurmaya başlandığı öğrenildi.

AİLEDEN DNA İSTEDİLER

Cinkaya Ailesinin yaklaşık 3 haftadır süren acılı bekleyişi oğulları Yasin Cinkaya’nın cesedine ulaşıldığı bilgisi ile sona erdi. Yunanistan makamlarınca ulaşılan Cinkaya ailesinden DNA raporu istendi. Çıkacak rapor sonrasında bulunan cesedin kimliği tespit edilerek, işlemler tamamlanarak Yasin Cinkaya’nın cansız bedeni ailesine teslim edileceği öğrenildi.

Öte yandan, aile ve adli makamlarca yapılacak olan çalışmaların ardından bilgi verileceği belirtildi.