Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YASİN KOZAK BABADAĞSPOR’DA

Denizli 2. Amatör C

Denizli 2. Amatör C Gurubunda mücadele eden Babadağspor, tecrübeli golcü Yasin Kozak, ile anlaşma sağlayarak kadrosuna dahil etti.

Babadağspor’dan flaş transfer. Denizli 2. Amatör C Gurubunda zirve hesapları yapan Babadağspor, başarılı golcü Yasin Kozak, ile anlaşma sağlayarak kadrosuna dahil etti. Babadağspor da şampiyonluk yaşamak istediklerini belirten Babadağspor’un yeni transferi Yasin Kozak ” genç ağırlıklı güzel bir takımımız var. Hedefleri olan bir takıma geldiğimi biliyorum. İnşallah sezon sonunda hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşırız ve benimde bu şampiyonlukta katkım olur. Böyle büyük bir camiada olmaktan çok mutluyum. ” dedi.

BAŞKAN KAYA ” ÖNEMLİ BİR İSMİ KADROMUZA KATTIK”
Yasin Kozak, gibi bir ismin Babadağspor da olmasından çok mutlu olduklarını ifade eden Babadağspor Kulüp Başkanı Selamı Kaya ” çok önemli bir ismi transfer ettik. Yasin Kozak’ın Babadağspor da olmasından çok mutluyuz. Genç ağırlıklı bir kadromuz var. Hem takımımıza hem de takımda oynayan gençlere çok faydalı olacağını düşünüyoruz. Transferi Babadağspor’a hayırlı olsun ” dedi.