Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydın Ticaret Borsası reel ve finans sektörü buluşmasına katıldı

AYDIN TİCARET BORSASI, TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB), TÜRKİYE BANKALAR BİRLİĞİ (TBB), REEL SEKTÖR VE FİNANS SEKTÖRÜ DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI.

Bu haberin fotoğrafı yok

AYDIN (İHA) – Aydın Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Türkiye Bankalar Birliği (TBB), Reel Sektör ve Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısına katıldı.

Toplantıda reel sektörün ve bankacılık sektörünün temsilcileri bir araya gelerek istişarede bulundular. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada her iki sektörün de güçlü olması gerektiğine işaret ederek, “Bu iki sektör birbirine bağlıdır. Biri zayıfladığında diğeri de zayıflar, birisi güçlendiğinde diğeri de güçlenir” dedi.

Hisarcıklıoğlu reel sektörün ve KOBİ’lerin finansmana ulaşma imkânının açık tutulmasının önemi üzerinde durdu.

Reel Sektör ve Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısına Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkan Yardımcıları Ahmet Şenel ve Rıza Uyar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Meclis Üyesi Ali Çevik, Mustafa Akdam, Mehmet Ali Avcu ve Adem Türkmen iştirak etti.