Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İZTO Yönetiminde Görev Dağılımı Yapıldı

İzmir Ticaret Odası’nın 14

İzmir Ticaret Odası’nın 14 Nisan 2018 tarihindeki seçimlerinde belirlenen yeni yönetim kurulu Mahmut Özgener’in başkanlığında ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı. Yönetim Kurulu toplantısında görev dağılımı da yapılırken Başkan Yardımcılıklarına Cemal Elmasoğlu ile Emre Kızılgüneşler; Sayman Üyeliğe ise Mert Pala oy birliği ile seçildi.

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, “Değişim sloganıyla çıktığımız bu yolda vizyoner ve çalışkan bir ekiple projelerimizi hızla hayata geçireceğiz. Genç, dinamik ve kent için son derece heyecanlı olan yeni yönetim kurulumuz başta Odamız ve üyelerimiz olmak üzere kentimizin geleceğine yön verecektir. Arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar dilerken Odamıza ve kentimize de hayırlı, uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Meclis şekillenmişti

Geçtiğimiz cumartesi günü düzenlenen Meclis Başkanlığı ve Başkan Yardımcılıkları seçimlerinde Selami Özpoyraz en fazla oyu alarak Meclis Başkanı seçilmişti. İrfan Erol ve Yavuz Ateşalp Meclis Başkan Yardımcıları olurken Katip Üyeliğe de Ali Yaramışlı getirilmişti.